Miercuri, 1 noiembrie, Mihai Margineanu impreuna cu trupa sa a urcat pe scena din Casa Sindicatelor si a incantat publicul cu variatia de muzica si umor. Numarul de participanti a fost mic, aproximativ 150 de persoane au asistat la concert. Totusi, suma era una asteptata a declarat Mihai Margineanu: “Noi am pus biletein vanzare cu 8 zile inainte si pentru ca ne-am miscat noi foarte greu cu datele de turneu am vrut sa nu zapacim si l-am lasat asa. Nu sunt dezamagit sub nici o forma. Si Nicu Dumitrescu s-a aratat multumit de public: “Cu cat sunt mai putini spectatori, cu atat ne simtim mai bine, exact cum spunea si Mihai, ca intr-o familie am fost in seara asta”.

Daca la capitolul muzica celebrele piese: ” Ce mult te-am iubit Paraschivo”, “M-am dus sa tai un copac”, sau piesa introului celebrului serial “Las Fierbinti”, au fost fredonate de public, facandu-se astfel o atmosfera demna de un concert adevarat, la capitolul umor, glumele interpiese ale celor prezenti pe scena au atras rasete. Rivalitatea scenica dintre Mihai Margineanu si Nicu Dumitras nu s-a lasat neobservata. Totusi, Nicu Dumitras spune ca aceasta rivalitate are doar rol stilistic in fata publicului:” Sub nici o forma nu suntem rivali in viata de zi cu zi, in viata de zi cu zi suntem prieteni. Pe scena e ca o lupta, nu, e clar ca totul e forma pentru a face publicul sa se simta bine.”
Acelasi Nicu Dumitras ne-a povestit si despre colaborarea s-a cu Mihai:” Eu eram in trupa domnului Horia Brenciu. Ne-am cunoscut, ne-a invitat pe mine si pe Kiba la un spectacol de-al lui, si uite de acolo usor usor am inceout sa cantam impreuna, si s-au facut 8 ani de zile. Mihai e recunoscut pentru umorul sau si asta atrage la public. Foarte multi nu stiu ca Mihai are o trupa formata din 10 oameni.”
Mihai Margineanu a vorbit si despre celebritatea acestuia: ” Nu stiu daca eu sunt faimos si nici nu ma intereseaza asta. Mi se pare ca a fi faimos nu trebuie sa fie un tel, este o pedeapsa.”
La finalul concertului trupa a fost aplaudata de sala. In martie, Mihai Margineanu va concerta dinnou la Botosani.