Joi, 2 noiembrie a avut loc tragerea la sorti a Optimilor de Finală din cadrul Cupe României. FC Botoșani va juca acasa cu Viitorul Constanța, echipa lui Gica Hagi. În singurul meci direct din acest sezon, FC Botoșani s-a impus la limita, scor 1-0 dupa golul lui Moruțan. De altfel, pentru Olimpiu Moruțan golul din partida cu Hagi a fost primul si singurul sau gol pana la momentul actual.
Iată programul complet al acestei faze:
Dinamo – ”U” Cluj
Astra Giurgiu – Chindia Târgoviște
FC Botoșani – Viitorul
CS Afumați – ”U” Craiova
CS Mioveni – Gaz Metan Mediaș
CSM Poli Iași – Unirea Slobozia
ACS Poli Timișoara – FCSB
Juventus – FC Hermannstadt
Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi 28/29/30 noiembrie cu începere de la ora 13.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.
Meciurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.