Duminica, 5 noiembrie, a avut loc la Cinema Unirea din Botosani un spectacol de Stand Up Comedy. Patru finalisti iUmor si o persoana ce practica comedia online au bucurat sutele de botosaneni prezenti. Coco Marinesc a fost primul ce a urcat pe scena:

” Publicul a fost misto! E a doua oara cand vin aici. O sa mai venim” au fost reactiile sale.

Ana-Maria Calita a reusit si ea sa faca publicul sa rada. Pe langa aprecierea publicului, Ana ne-a vorbit si despre relatia sa cu Mihai Bendeac:

Relatia cu Bendeac este strict profesionala! L-am cunoscut in cadrul emisiunii. Sarutul a fost fix cum s-a vazut la televizor, nu ma asteptam. Am crezut ca o sa ma imbratiseze.”

Rux de la LikeOne a fost a treia pe scena si totodata a treia persoana ce a apreciat publicului:

” Wow! Am intrat cu niste emotii in Botosani pentru ca nu stiam cum sunt oamenii aici, am un material foarte explicit si ma temeam. Prietenul meu mi-a spus sa am grija ca oamenii din Botosani sunt sociabili.”

Totodata, Rux a dezvaluit si parerea sa despre viitorul televiziunii:

” Cred cu tarie ca televiziunea se va muta pe internet. Voi, tinerii, sunteti ajutati de internet. Daca voi acum la 14 ani faceti asta pe internet, la 20 de ani o sa fiti foarte sus.”

Ionut Rusu, persoana ce te duce cu gandul la unguri a fost al 4-lea. Publicul a fost iar laudat. Totusi, Ionut ne-a vorbit despre ungurul venit in Moldova:

” Speram sa cucerim in curand si Moldova. Glumesc. E misto, eu am fata de moldovean, mi se spune des ca sunt moldovean.”

Ultimul pe scena a fost George Tanase. Ca de obicei a fost apreciat publicul:

“A fost un public extraordinar, oamenii ne transmiteau energie, din priviri pareau ca vor sa rada. Am mai fost in Botosani si au venit oameni. Mi-ar placea din spuflet sa mai vin aici!”

Spectacolul a fost absolut genial! Peste 200 de persoane au mai cautat bilete, dar nu au mai gasit. Dupa spectacol, comediantii au fost asaltati de fani pentru poze. Si persoane ce nu au luat parte la spectacol s-au oprit pentru a face o poza.