Mai mulți jucători de la FCSB ar putea pleca de la actualul lider din Liga 1, în iarnă. Printre aceștia se numără inclusiv jucători veniți în vară, precum Cătălin Golofca, cel despre care, președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, spune că și-a dat acordul pentru a reveni în nordul Moldovei.

”Suntem în discuții pentru Golofca. Este posibil să-l luăm pe Cătălin. Îmi pare rău că n-a reușit la Steaua. Era nevoie de mai multă răbdare pentru acomodare. Dar Steaua are un lot valoros și îi e destul de greu să joace.
Noi îl așteptăm la Botoșani să-l punem din nou în valoare. Băiatul vrea să revină! Așteptăm până în iarnă”, a spus Șfaițer pentru Gazetă.

După un start foarte bun de sezon la FC Botoșani, Golofca a ajuns la FCSB, în luna august, pentru 400.000 de euro. Deși a primit câteva șanse, la început din partea lui Nicolae Dică, acesta a început să evolueze tot mai puțin ultima perioadă pentru prima formație. Mai mult, el a jucat de câteva ori în Liga 3, pentru a doua echipa a clubului.
Acesta a jucat zece partide oficiale pentru prima formație a FCSB-ului și nu a marcat niciun gol.
Golofca nu este singurul jucător care are mari șanse să plece de la FCSB în iarnă. O parte dintre aceștia ar putea fi împrumutați, iar alții, cedați sub formă de împrumut.
William de Amorim, Artur Jorge, Dan Popescu, Vlad Achim, Daniel Benzar și Paul Szecui sunt jucătorii care, alături de Golofca, au mari șanse să plece de la FCSB.
Sursa: digisport.ro