Cu siguranță cuvintele mele nu vor schimba nimic. Și asta, nu pentru că sunt un copil de doar 14 ani, ci pentru că o țară întreagă nu a reușit încă să schimbe ceva. Dar împreună putem învinge. Suntem circa 22 de milioane de oameni în România, putem combate sistemul bolnav al actualului guvern.

Ce e stricat cu voi, “aleșilor”?  Voi nu gândiți? Luați banii oamenilor ce muncesc în loc să faceți ceva în legătură cu corupția? Suntem o țară furată, iar voi, persoane cu facultăți și doctorate, persoane alese, furați din banii omului de rând. Diferența între voi, cei ce guvernați țara cu salarii uriașe și oamenii de rând cu minimum pe economie este că aceștia din urmă muncesc pentru a avea un trai bun, muncesc aproape încontinuu, nu ca voi, două luni din 12 la guvern și în rest somn.

Tot mai multă lume pleacă din țara asta. V-ați întrebat de ce oare? Pe lângă faptul că salariile sunt mici, mai adaugați și taxe de dragul de a fi, nu? Dați-mi voie să vă spun că în țara asta mulți trăiesc în sărăcie, deși muncesc mult.  Muncesc cu ziua pentru un ban, pe salarii mici.

Iar cei care muncesc la negru, stau liniștiți fără taxe.  În țara asta sunt mii de oameni ce stau degeaba de dimineață până seară și iau ajutoare sociale (mila statului),  corupția a ajuns la un nivel ridicat, iar voi, în loc să rezolvați treaba asta cu coruptia, să-i trimitem pe toți oamenii la muncă, vă gândiți tot la interesul și binele vostru.

De ce nu măriți pedepsele pentru actele de corupție, de ce nu intensificați controalele, de ce nu aveți tăria de a tăia de la ajutoarele sociale pe cei care pot munci?!
Dar nu e vina voastră, nu? Tot țara e vinovată, nu?  Oamenii merg la vot și vă aleg. Dar vă aleg ca să le îmbunătăți traiul.  Și voi ce faceți? Îi duceți mai departe în hău. Până când asta, Popor minunat!?!