gabriel nebunuZiua a doua a Festivalului “Cheia Sol Music for all” a însemnat și finalul concursului. Un adevărat maraton muzical a avut loc, sâmbătă, la Mall datorită voliclor înscrise în concurs. Au fost în a doua zi de concurs la toate secțiunile 84 de copii și tineri, cu toții dornici de a impresiona juriul format din profesori sau tineri interpreți cu experiență. Din juriu fac parte și Miruna Buză, câștigătoarea trofeului la ediția din 2014, și Costinel Bălan, fost membru al grupului Cheia Sol.

I-am reîntâlnit în concurs pe Amalia Hrom, Andreea Prisacariu, Georgiana Zbanț, Larisa Ailoaie, Oana Tăbultoc (cu mai multe apariții, în andreea bostanica-2andreea bostanicaținute diferite), dar și Pintilei Eduard de la Dorohoi, participant până mai ieri la concursuril pentru copii, astăzi, un adevărat adolescent.

De asemenea, au fost mulți tineri din Republica Moldova, foarte buni și cu mari șanse la trofeul ediției.

Printre moldovenii de peste Prut și Andreea Bostănică de 13 ani, o vloggeriță de succes în rândul adolescenților de astăzi. În culisele festivalului, Andreea a creat o adevărată isterie printre puștoaicele prezente în seara a doua a festivalului.

Tot din Moldova a venit și Gabriel Nebunu, dar acesta nu este pentru prima dată la Botoșani. Tânărul a spus că primii care i-au luat vreodată interviu au fost reporterii Buzz și ne-a mulțumit căci s-a întâmplat să-i purtăm noroc în frumoasa lui carieră.