Marea actriță a teatrului de revistă românesc, Stela Popescu, a încetat din viață la venerabila vârstă de 81 de ani. Cunoscută pentru divertismentul tv, pentru minunatele spectacole oferite poublicului la teatru, actrița a demonstrat până în ultima clipă a vieții energie, poftă și pasiune pentru meseria sa.

Copiii-reproteri au cunoscut-o în câteva prezențe ale marii actrițe la Botoșani, iar Paula Alexandra Ifrim a avut ocazia mare de a o intervieva. Actrița venise la Botoșani pentru deschiderea școlii de teatru ce îi poartă numele. Actrița ne-a vorbit despre cât de important este teatrul în viața copiilor și despre câte de mult contează activitatea gazetărească în viața unui adolescent. Adică, se bucurase de preocuparea copiilor -reporteri la Buzz.  Dumnezeu s-o ierte și s-o aibă în pază!

Lumea teatrului nu e doar săracă fără marea Doamnă a lui, dar parcă s-a închis o epocă odată cu plecarea Dincolo a marii Actrițe. Vă imaginați oare revelioane, emisiuni tv fără celebra actriță Stela Popescu și partenerul ei de scenă, Alexandru Arșinel? Teatrul românesc de Revistă rămâne categoric paralizat o bună perioadă fără chipul, fără zâmbetul, fără glumele, fără lumina actriței Stela Popescu.