1Magnificient Christmas a avut loc la Botoșani, cu Cristi Minculescu și Felicia Filip pe scena Casei Sindicatelor.

Pe 21 decembrie, pe scena din Botoșani, a avut loc spectacolul Magneficient Christmas, care a început cu un recital al filarmonicii, dintre care apreciate au fost valsuri făcute cunoscute de André Rieu și prezentate într-o manieră originală în cadrul spectacolului de dirijorul Iulian Rusu, care a întrebat publicul dacă se uită pe Youtube, pentru că așa vor recunoaște muzica pe care aveau să o audă.

2Felicia Filip, o prezență copleșitoare, un adevărat deliciu în ceea ce privește expresivitatea și excelența muzicală, a urcat pe scenă alături de orchestră pentru piese pline de emoție, dar și arhicunoscute, cum e ”Sanie cu Zurgălăi”. Un moment inedit al serii a fost cel în care, artista s-a plimbat prin sală purtând o pelerină roșie, ca cea a lui Moș Crăciun, a împărțit dulciuri publicului, și într-un final, câtorva membri ai filarmonicii.

Sala arhiplină s-a bucurat, de asemenea, de prezența lui Cristi Minculescu, care a interpretat piese consacrate ale trupei IRIS, ca ”De vei pleca”, ”Somn Bizar” sau ”Baby”. Artistul, supranumit legenda rock-ului românesc, a ridicat sala în picioare de nenumărate ori, rugându-i să ”facă licurici”, adică să își deschidă lanternele telefoanelor, creând un cadru feeric. Alături de Cristi Minculescu, a urcat pe scenă și Felicia Filip, cu care a și interpretat câteva piese. Aceștia au fost numiți de către prezentatorul evenimentului ca ”cel mai frumos cuplu din showbiz”, remarcă la care Cristi Minculescu a început să râdă și să se prefacă uimit.

Concertul s-a încheiat cu rugămintea Feliciei Filip la adresa publicului să fie cântată ”Moș Crăciun cu plete dalbe”, rugăminte la care cei prezenți au reacționat imediat. Spectacolul Magneficient Christmas, un adevărat regal al muzicii și a două mari personalități ale muzicii.

Autor: Ana Iftodeanu, 14 ani