Becali a anuntat ca s-a inteles cu Morutan!

“Am vorbit cu baiatul si a semnat. I-am zis ca ma bucur, i-am urat si ne vedem anul viitor”, a spus Becali la Digi. 
Becali i-a fixat o clauza de reziliere de 70 de milioane de euro lui Mourtan. Jucatorul are interzis prin contract sa joace in inatlnirile dintre Botosani si Steaua din playoff. 
Morutan s-a pozat deja in tricoul de anul trecut al Stelei. 

 

Morutan a semnat cu Steaua! Becali a platit 700.000 de euro pentru 80% din drepturile jucatorului care va ramane la Botosani pana in vara. 
Morutan va castiga 10.000 de euro pe luna si a semnat un contract valabil pe 5 ani! El va fi platit de Steaua si in retur, cand va juca la actuala echipa. 

Finantatorul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a negat ca Morutan ar putea sa fie deturnat de catre Sahtior asa cum a anuntat Gazeta Sporturilor. Iftime spune ca ultimul contact cu fosta echipa a lui Mircea Lucescu a avut loc acum cateva luni.
Din informatiile www.sport.ro, Morutan urmeaza sa ajunga in urmatoarele ore pentru a semna cu Steaua!
“Nu stiu, nu am auzit pana acum un sfert de ora. E o nazdravanie. Nu stiu ce a spus Sahtior despre Morutan. Nu pleaca Morutan din clubul asta fara ca eu sa stiu primul. Olimpiu pleaca la FCSB, eu asa stiam. Azi trebuia sa semneze, alta informatie nu am.
Clubul trebuie sa fie de acord, el era jucatorul lui FC Botosani inca 4-5 ani de aici incolo. Eu n-am vorbit cu nimeni acum, au fost niste discutii cu niste impresari in urma cu cateva luni. Nu cred ca Olimpiu face asemenea figuri fara sa