Leo Grozavu este noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara. Grozavu a semnat un contract până în vară şi a fost prezentat astăzi. Alături de el s-au aflat președintele Radu Birlică și Cristea Opria, agentul lui Torje şi unul dintre oamenii care susţin financiar clubul bănăţean.

“Sunt omul faptelor! Timișoara merită o altă performanță. Eu mi-aş propune mai mult decât rămânerea în prima ligă. Dar, totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu pași bine calculați! Despre meciul cu Voluntari, ar fi culmea să spun că dacă îl vom câștiga, va fi meritul meu. Aș fi ipocrit. Sper să fim inspirați cu strategia pe care o vom pregăti pentru jocul de vineri. Întâlnim o echipă care e ca o fiară rănită. Voluntari nu reprezintă un adversar dinainte învins. Ne așteaptă un meci dificil, niciodată nu voi spune că un joc este câștigat dinainte”, a declarat noul antrenor.

Leo Grozavu a semnat cu echipă bănăţeană după plecarea lui Ionuţ Popa. ACS Poli Timişoara se află pe locul 9 cu 26 de puncte. Linia de clasament a echipei este următoarea: 6 victorii, 8 egaluri şi 9 înfrângeri.

“Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina. Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu. După meciul cu Sepsi am cerut un atacant, dar mi-a spus că nu se poate. Atunci am hotărât că e mai bine să plec”, a explicat Ionuţ Popa.

Leo Grozavu are 51 de ani. A antrenat FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Baia Mare, FC Vaslui (secund), Academia Hagi (director tehnic), Luceafărul Oradea, FC Botoșani și Gaz Metan.