scrisoareAventura #cautamsediu s-a încheiat cu bine căci după o lună în care ne-am chinuit (e un cuvânt potrivit!) să găsim soluții temporare pentru a ne desfășura activitatea în condiții bune, a venit vremea să ne bucurăm. Vom avea propriul sediu pentru propria noastră redacție. Dar să spunem în câteva rânduri, care a fost motivul micuței noastre campanii online.

A fost o lecție despre viață pe care copiii trebuie s-o învețe de mici. A fost un exercițiu util pentru ei, pentru a înțelege că visele se împlinesc cu trudă, cu efort și dăruire. Copiii de la Buzz au demonstrat în tot acest timp răbdare, perseverență, ambiție și tenacitate, unindu-și cu toții forțele pentru visul lor frumos. Intri pe ușă, te dă afară. Continui. Intri pe geam căci n-ai altă soluție. Și până la urmă va fi cineva care te va asculta.  Au văzut cât de greu se obține un lucru și au mai înțeles că politica, deși e pentru oameni mari, îi afectează și pe ei. Exemplul lor e cel mai bun. Și cred că e timpul ca noi, cei care îi votăm pe ei, să nu-i lăsăm să facă în ideea că îi vom sancționa la alegeri. Să le cerem să facă, să ne cerem drepturile, să ne spunem opiniile și să le vedem întrupate sau luate în considerare atunci când lucrurile au loc. Acești copii văd acum cum se întâmplă și pot mai târziu să fie cei care decid ca lucrurile să nu se mai petreacă așa ca acum.  Dar nu discutăm despre asta.  Copiii de la Buzz și-au dorit un sediu al lor, o redacție, iar un lucru dobândit cu greu, va fi mai bine prețuit. Altă lecție pentru ei!

E bine că s-a întâmplat așa. Pentru noi acest nou sediu, primul al nostru 100% , e un pas spre o dezvoltare mai largă. O dezvoltare mai largă pe care tot așa, pas cu pas, atent, o vom face. Trebuie să le mulțumim însă, acum, tuturor celor care ne-au asigurat în tot acest timp cât nu am avut sediu sprijin în desfășurarea cursurilor. Oameni de nota 10+. Le mulțumim că și-au lăsat sediile pe mâna noastră, că ne-au acordat toată încrederea, că ne-au arătat simpatie și apreciere.