Reporterii Buzz sunt voluntari în campania Let’s Do It, Romania! care, anul acesta, se va desfășura pe data de 15 septembrie. Miercuri, 4, iulie, echipa de voluntari  LDIR din care fac parte  Anca Biciușcă, Denisa Sandu și Theona Adomnoae pentru relația cu voluntarii;  Ioana Crăiniciuc, Alexandra Ciotir  pentru relația cu instituțiile; Iosif Pintilie, Alexandra Ciotir pentru relația cu media; Theona Adomnoae, Iosif Pintilie, Ioana Todosi, Ioana Crăiniciuc pentru relația cu ONG-urile,  iar cei care vor contacta posibilii agenți economici  sunt Iosif Pintilie și Ioana Crăiniciuc

Tinerii dornici de a lucra pentru județul lor sunt coordonați de către Paul Vieru și Ioana Matfeev, cei care și în trecut s-au implicat într-un mod activ în campania LDIR. Aceștia le-au explicat voluntarilor cum trebuie să își îndeplinească atribuțiile.

Și în acest an echipa LDIR a județului Botoșani se va bucura de participarea Centrului Europe Direct Botoșani, aflat în coordonarea domnului Radu Căjvăneanu,  împreună cu care vor organiza un concurs prin care vor reaminti botoșănenilor despre importanța colectării selective. Anul acesta se va pune accent la ziua curățeniei pe acest aspect.