ant cameliaant camilia 3Unul dintre trainerii așteptați la tabăra de jurnalism Ai noștri tineri este jurnalista Camelia Banța, un model în radio pentru tineri. Prezentă de la prima ediție,  nu doar că s-a atașat foarte mult de copiii-reporteri, dar i-a făcut pe aceștia să îndrăgească munca în radio.

La primele două ediții, împreună cu participanții în tabără,  Camelia a realizat emisiuni cu invitați imaginari sau nu, au realizat interviuri, au discutat atât despre munca de radio, ant camelia 2cât și despre lucuri de viață. În fiecare an, Camelia îi primește la radio pe micii reporteri în delegațiile pe care le fac aceștia în capitală. Au astfel ocazia să vadă cum se fac emisiunile radio, studiourile radio, să-i cunoască pe oamenii din spatele microfonului etc.

Tot Camelia a acceptat cu plăcere și simpatie să facă parte din juriul concursului de jurnalism Botoșani, orașul meu drag , unde aceiași copii participă pentru ași evalua cunoștințele în domeniu. Camelia este un om sufletist, sincer, prietenos, cu drag de copii. O așteptăm cu bucurie și nerăbdare în tabără.

Tabăra de jurnalism   Ai noștri tineri  este un proiect al asociației Buzzmedia, realizat cu sprijinul Consiuliului Județean Botoșani.