După ce Centrul Vechi a fost luminat, sâmbătă noapte,  de sutele de botoșăneni prezenți la concertul susținut de E00C688B-8C42-4DBC-A02D-5B96CC132D3FLiviu Teodorescu, reușind să creeze o atmosferă superbă, imaginea celebrei locații când vine vorba de distracții, a fost cu totul alta.  Specatorii care au cântat și au dansat împreună cu artiștii prezenți, au lăsat în urma lor  o grămadă de sticle și ambalaje cumpărate de la 3007294A-42C8-4E8E-B63D-DF2102356895tarabele proprietarilor care vând bere, sucuri, mici, cârnăciori și tot ce se poate în zilele de festival.

Chiar dacă showul serii s-a încheiat undeva spre mijlocul nopții, grătarele au ars în continuare, iar gunoaiele au rămas neclintite.

Nu este pentru prima oară când în urma celor prezenți rămâne mizerie. E trist că nu ne gândim că putem să punem ambalajele într-o sacoșă după ce am consumat produsele și să le aruncăm apoi la primul coș. Lucru care în orașele mari de afară se întâmplă. Din păcate, noi mai avem de învățat la lecția de civică.

Duminică, pe scena de la SeptemberFest, vor urca Edward Santa, Fără Zahăr și Anda Adam.