bibiSâmbătă, 8 septembrie, Uvertura Mall a  organizat un concert susţinut de libraria Alexandria. Bianca Mihaela Lixandru pe care cei mai mulţi o ştiu ca BIBI, a reuşit să adune la etajul 4 al mallului peste 500 de copii. Toţi  au asaltat-o  pe BIBI pentru a o vedea mai de aproape şi pentru a obţine un autograf şi o fotografie. Cântăreaţa a organizat  în timpul concertului un mic concurs în urma căruia a oferit  7 truse de colorat şi trei Hoverboard-uri. Pentru trusele de colorat copiii din public trebuiau să-şi arate dragostea faţă de vedeta de pe scenă.

Pentru hoverboarduri, Bibi adresa întrebări copiilor din public, iar răspunsurile corecte erau răsplătite cu câte un Hoverboard care se ştie, nu e deloc ieftin. Bianca a cântat în concert mai multe piese printre care bineînţeles Salvati de clopotel sau  Ciocolata, iar publicul a cântat împreună cu ea.  Am avut ocazia uriaşă să ajung pe scenă cu Bibi. Datorită legitimaţiei mele de presă de la ziarul Buzz, am intrat în spatele scenei şi am început să fredonez celebra ei melodie Salvaţi de clopoţel.

Bibi m-a auzit şi m-a chemat pe scenă. Împreună am cântat piesa ceea ce pentru mine a însemnat un lucru extraordinar. Deşi am foarte mare trac de scenă, Bibi m-a ajutat să uit de emoţii. Aplauzele copiilor la cererea lui Bibi pentru mine m-au făcut fericită şi cu speranţa că voi ajunge o vedetă cum este şi Bibi. Eu pe lângă ziarul Buzz unde scriu articole, iau interviuri, fac reportaje cu colegii mei şi exerciţii de dicţie, fac şi ore de canto cu profesoara Oana Puşcaşu la grupul Cheia Sol.

Recent am obţinut un trofeu de locul II la concursul de journalism pentru copii şi adolescent Botoşani, oraşul meu drag (BOMD) şi locul I cu echipa din care am făcut parte la acelaşi concurs.  De la Bibi, pe scenă am primit una dintre cele şapte truse de colorat cu autograful ei. Ziua de sâmbătă, când am câştigat premiile la concursul amintit şi când s-a petrecut întâlnirea cu Bibi, a fost cea mai frumoasă de anul acesta pentru mine.

Puteți urmări filmulețul postat de BIBI pe Facebook aici.

Autor: Denisa Franţ, 9 ani