misu -echipaAstăzi, vă facem cunoștință cu Mișu. Mihai Haralamb. Are 11, iar anul acesta este în clasa a VI-a la Liceul cu Program Sportiv. Puștiul brunet, carismatic și timid, a ajuns în redacția ziarului Buzz acum un an prin programul BiblioVacanța. Și-a dorit să facă parte din acest colectiv și una din primele lui performanțe (repet, are doar un an de când este în redacție și este un copil timid!) este una notabilă. Știți probabil mulți dintre voi de celebrul program Zero waste-zero deșeuri. Am scris și noi despre el. Școlile intră într-o competiție puternică și la sfârșit, câștigă o mulțime de premii. Nu doar școlile, ci și elevii implicați. Liceul cu Program Sportiv a fost implicat anul trecut în acest program și a desfășurat o grămadă de activități frumoase prin care i-a determinat pe elevii școlii să înțeleagă ideea de colectare selectivă. Mișu a fost unul dintre copiii implicați.

În regulamentul concursului scrie clar că mediatizarea activităților aduce școlii o cantitate de puncte consiuderabilă pentru a ocupa un loc fruntaș. Mișu, ca reporter al ziarului Buzz, a înțeles că școala are nevoie de sprijinul lui în concursul la care era înscrisă și n-a stat pe gânduri. A făcut un reportaj video, a scris în ziar despre implicarea colegilor lui, precum șimisu pe site, iar asta a adus o mențiune la nivel național școlii și premiul al II-lea constând într-o bicicletă lui ca participant implicat. Trebuie menționat că mediatizarea activităților cântăreau mult la punctajul final.

Iată deci un avantaj important să fii reporter Buzz. Asta, dincolo de faptul că înveți să vorbești mai clar, te faci înțeles, înveți să critici, înveți să analizezi situații, te implici în viața comunității, ai posibilitatea de a participa la toate evenimentele care au loc în oraș. Despre asta este Buzz, despre a învăța la modul practic, despre a studia fără multă teorie. Redacția este deschisă celor mai buni cursanți ai Școlii de Jurnalism Buzz care acum și-a deschis porțile. Nu rata înscrierile! Până pe 1 octombrie. Te așteptăm!!!