Antrenorul echipei CSM Botosani este optimist inaintea partidei cu Suceava II de vineri. Partida va avea loc la Sala Polivalenta din Botosani si va fi transmisa in direct de telebuzz.ro incepand cu ora 17:30.

“Întâlnim vineri o formație tânără cu jucători de valoare pentru vârstă lor. Este echipa secunda a celor de la Suceava. Am văzut în amicalul disputat cu ei acum o luna câțiva jucători interesanți. Obiectivul este clar, victoria. Am făcut pasul greșit acasă cu Brașov și vrem sa recuperam punctele pierdute. Nu cred ca exista o favorita în meciul de vineri. Tot ce pot spune e ca jucam la victorie și sper sa ne iasă. Nu pot spune ca e presiune dar nici relaxați nu sunt jucatorii nostri. Am întrat destul de relaxați în teren în meciul cu Brașov și asta ne-a costat cele 3 puncte puse în joc. Nu concep sa nu câștigăm. Jucam acasă și cred ca putem lua cele 3 puncte. Obiectivul anul acesta este de a forma o echipa. Nu avem stabilit un loc anume în clasament. Cert e ca îmi doresc sa terminam cât mai sus doarece o clasare cât mai buna poate atrage sponsori si sprijin mai consistent din partea autorităților. În cazul unei înfrângeri ne-am îndepărta de locurile fruntașe. Dar campionatul e lung și mai e mult de jucat  “-Bogdan Muraru, antrenor CSM Botosani

Inaintea partidei, CSM Botosani este la egalitate de puncte cu CSU Suceava, 3 puncte. Partida face parte din etapa a 4-a a Diviziei Nationale, Seria A.