AFIS SPER CA ULTIMA VARIANTAO premieră unică pentru copii la Cine Globe Botoșani. Botoșănenii sunt invitați, joi, 18 octombrie, ora 17.00, la Cine Globe, pentru premiera unui scurtmetraj realizat integral de către  membrii cercului de jurnalism “Micii reporteri” în cadrul taberei de jurnalism “Ai noștri tineri” având îndrumarea trainerilor Larisa Avram) (producător TVR), Claudia Nicolau (actrița, TVR2), Doru Ionescu (jurnalist, TVR) și Camelia Banța (jurnalist, Radio România).

Echipa de filmare a fost formată din copii cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, actorii distribuiți în scurtul film sunt, de asemenea, copii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, scenariul aparține tinerei Paula Alexandra Ifrim (16ani), totodată și producător, iar regia aparține Denisei Sandu (16 ani) ce a avut-o ca asistent regie pe Ilona Dănilă.

De montajul producției s-au ocupat în totalitate Denisa Sandu și Theona Adomnoae (14 ani), aceasta din urmă ocupându-se și de grafica afișelor și a invitațiilor pentru eveniment.

Scurtmetrajul se numește “Rămâi” și spune povestea unor frați ce locuiesc cu bunica lor departe de părinții plecati la muncă în străinătate.

Vă  invităm să-i susțineți și să-i încurajati în munca lor, urmărindu-le produsul final la Cineglobe (Uvertura mall) joi, 18 Octombrie, ora 17.00.

Partener: Europe Direct Botoșani