bisericaFetele din Botoșani au fost premiate chiar de ziua României, la Chișinău, pentru celebrul deja cântec “Hai la Botoșani”. Este vorba despre festivalul “Potocoava de aur” de la Chișinău, ajuns anul acesta la cea de-a XIII-a ediție, organizat de Noroc Production din localitate.

În cadrul galei fetele din Botoșani care au cucerit internetul și toată țara cu cântecul “Hai la Botoșani” au participat la secțiunea de muzică populară și au câștigat un trofeu pentru cel mai ascultat și difuzat cântec.  “Am avut parte pe data de 1 decembrie de un moment deosebit, am primit un premiu special la Potocoava de aur. Este un festival ajuns la cea de-a 13-a ediție, este cel mai mare eveniment al lor”, a spus Iustina Irimia Cenușă.

Cântecul lansat de Iustina și celelalte două fete din Botoșani, Simona Mazăre și Lorena Dupu, are la ora actuală pe Youtube peste 3 milioane de vizualizări. Melodia a fost lansată acum circa un an și este însoțită de un videopclip ce promovează județul Botoșani.

Povestea deosebită pe care Iustina Irima Cenușă o trăiește în satul Coștiugeni, alături de soțul ei, preotul Teodor Cenușă, o puteți urmări la ediția din decembrie a emisiunii Buzz Vip.