isadora moonAm primit cartea mult dorită de la Moș Crăciun și vă pot spune că a fost una dintre bucuriile mele.  “Isadora Moon” este o carte care, chiar dacă pare a fi pentru copii de 3-6 ani,  reușește să  cucerească sute de fetițe  prin ilustrația ei perfectă.

În această carte este vorba de o fată pe nume Isadora. Părinții ei sunt Contesa Cordelia Moon și Contele Brotholomew Moon. Aceasta mai are și o soră mai mică de un an, pe nume Honeyblossom. Mama este o zână, iar tatăl Isadoriei este un vampir.

Isadora și Honeyblossom sunt jumătate vampir, jumătate zână. Dar asta nu e tot, căci Isadora mai are și un bun prieten, Iepurașul Roz. Unul de pluș. Pentru că Isadora îl iubea foarte mult, mama ei i-a dat viață. Această carte are patru volume. ,,Isadora Moon merge la școală’’ este primul volum.

În acest prim volum se povestește că Isadora cauta o școală. Încearcă prima oară la o școală de zâne. Însă planul nu a decurs așa cum se aștepta, deoarece a făcut multe boacane. A mers apoi la școala de vampiri, dar nici aici nu i-a mers prea bine. La ora de zbor rămânea mereu în urmă, apoi, la dresat lilieci, Iepurașul Roz a dat vina pe Isadora când a deschis geamul, deși profesoara a interzis să se facă asta în ora de dresaj  tocmai pentru ca liliecii să nu zboare. Ispraviile Isadorei sunt multe și hazlii, de aceea cartea e captivantă. Isadora sfârșește prin a merge la școala oamenilor.