IMG_20190103_165350_625IMG_20190105_171331_371În ultima zi a anului 2018, am ieşit în oraș împreună cu o prietenă. Cum nu multe localuri erau deschise în acea zi, am optat pentru Făbricuța de cafea.  Sună interesant, nu?  Și chiar e mai ales de când localul s-a mutat într-un spațiu mult mai mare. Eu optez însă pentru locația din str. Octav Onicescu fiind și foarte aproape de zona în care locuiesc. Noua locație este fabricutaîn Calea Națională nr. 101, vis-a-vis de taxe și impozite!

De cum am intrat, am remarcat modul în care era decorat totul, unul foarte simplu şi plăcut.  O atmosferă prietenească. Am băut o ciocolată caldă foarte bună, însă la pachet pentru că, surprinzător pentru ultima zi din an, localul era plin.

Pe 4 ianuarie, am revenit cu mai multe prietene  şi aceeași impresie plăcută. Localul era plin chiar dacă e doar început de an și o oarecare zi din timpul săptămânii.

Cum se întâmplă cam peste tot, și-n Făbricuța de cafea am găsit tineri care îşi făceau temele ori studiau. O atmosferă de liniște.  Un loc foarte drăguț pe care vi-l recomand cu căldură. Îl găsiți pe Strada Octav Onicescu şi în Calea Națională.