marcel-iures-filmul-octav-este-o-poveste-clara-minunata-si-frumoasa-38952Copiii și adolescenții redacției Buzz și-ai propus începând din acest an să -și lărgească orizontul cultural. Astfel, o dată pe lună ei se vor întâlni la sediul redacției și vor urmări împreună filme educative, pe teme diverse, de la jurnalism, istorie, societatea actuală la muzicaluri chiar.  După vizionare copiii vor discuta  împreună filmele pentru a schimba impresii.  Inițiativa aparține Partidului Albina Muncește, grup de ințiativă lansat de tinerii redacției pentru susținerea și promovarea ideilor Buzz.

ioana crainiciucPrima activitate dedicată filmelor din acest an, intitulată “Duminica filmelor” va avea loc pe data de 13 ianuarie, primul film ales chiar de către copii fiind “Octav”, ei considerându-l printre cele mai bune filme românești din ultimii ani.

P.A.M.  şi-a schimbat conducerea odată cu alegerile pentru șefia redacției Buzz care au avut loc la finele anului trecut. Noul președinte P.A.M. este Ioana Crăinuciuc, în vârstă de 14 ani, (foto), numită totodată în funcția de vicepreședinte al departamentului de activități.  de fosta preşedintă Anca Biciuşcă, acum Preş.Dep. de Act.

Micii reporteri ai ziarului Buzz speră să extindă pe viitor genul acesta de activitate și pentru copii și tineri din afara cercului de jurnalism, pasionați de filme.