Codruța Barariu Botosaneanca Codruța Barariu, cunoscută pentru talentul muzical încă de mică datorită premiilor obținute în festivaluri, a înregistrat la începutul anului, o melodie cu un rapper.

Mai puțin cunoscut, dar foarte talentat, cum îl descrie Codruța, Petrică Zahiu sau Intern, asa cum își spune pe scenă, este tot din Botoșani și are propriul proiect pe Youtube. “Îl  cunosc de când era mai micuț, de la Școala 10, însă ne-am apropiat mai mult când am lucrat împreună, vara aceasta, la o terasă din Botoșani. El cântă de când era mai mic și legând această prietenie, mi-a propus să facem un cântec împreună. El a compus versurile, iar negativul este preluat de la o piesa străină”  spune Codruța.

Tânărul își compune singur versurile  și este student la facultatea de filosofie. Codruța studiază Sociologie fiind în ultimul an când se pregătește de licență. Cu toate ca și-a făcut studiile în alt domeniu decât ceea ce a făcut întreaga ei copilărie, Codruța nu se îndepărtează total de muzică.

După colaborarea cu Intern, se gândește sa încerce anul viitor, după ce va termina facultatea, la celebrele concursuri X factor sau Vocea României.