Un BOTOSANEAN la FC Barcelona

Nascut in localitatea botoșăneană Joldești, Florin Andone este unul dintre cei mai buni români. Titular în Premier League, Florin este dorit de Valverde la FC Barcelona, pentru a fi rezerva lui Luis Suarez.  Ziarul de casa al Barcelonei, El Mundo Deportivo a lansat vestea.

O adevărată lovitură?

Barcelona ii cauta rezerva lui Suarez, după plecarea lui Munir la Sevilla. Andone este unul dintre principalii favoriți sa ajungă pe Camp Nou, iar mutarea ar putea fi un adevărat succes pentru el. Barcelona este considerata o echipa cu șanse foarte mari la câștigarea UEFA Champions League. Pe langa asta, evoluțiile lui Suarez din ultima perioada nu sunt foarte îmbucurătoare, astfel că o eventuală mutare la gruparea din Barcelona i-ar aduce lui Andone și minute in doua dintre cele mai importante competiții ale lumii.

Andone impresionează in Premier League

Ajuns in vara in Premier League, Andone are 14 meciuri în campionatul englez, unde a punctat de trei ori. Andone a fost accidentat o buna parte a sezonului de iarna.

Are experiență în fotbalul spaniol

Florin a plecat la 12 ani in Spania, după moartea tatălui său. Până să ajungă la Brighton, Andone a jucat doar in Spania, având prezente in prima ligă la Deportivo la Coruna și Cordoba. 45 de goluri are Andone la cele două echipe. 6 milioane de euro este cota lui Andone, comform Transfermarkt.com.