CS Magnum Botoșani va disputa astăzi, începând cu ora 13:00, la Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa” din Botoșani un meci contând pentru etapa a 11-a a Diviziei A, seria A, adversară noastră fiind echipa secundă a formației de prima ligă CSM Bacau.

Bogdan Muraru, antrenorul nostru a vorbit despre aceasta partida: “Incepem a doua a parte a campionatului acasa , imi doresc sa pornim cu dreptul asa cum am resusit in toamna tot impotriva celor de la CSM Bacau. Avem ceva probleme de lot si sper ca cei care le vor lua locul sa o faca la fel de bine si sa reusim sa incepem cu o victorie.”

De asemenea, și jucătorul Demir Codrin a oferit declarații presei înaintea acestei partide: “Meciul de mâine este foarte important pentru noi, trebuie sa începem returul cu dreptul. Bacăul are o echipa tânăra, cu potențial, însă speram ca experiența echipei noastre sa facă diferența. Speram sa facem un joc bun și așteptăm ca numărul suporterilor dar și a iubitorilor de handbal sa fie mare la meciul de astăzi.”

In toamna, cele două echipe au jucat la Botoșani chiar în prima etapa a sezonului. Magnum a reușit să câștige cu 32-27, fiind singura victorie din actualul sezon. In retur, la Bacău, scorul a fost 31-30 in favoarea gazdelor de atunci. Botoșani ocupă ultima poziție în clasament, cu 4 puncte, in timp ce CSM Bacău se afla cu o poziție mai sus, locul 5, cu 6 puncte.