alexandra cuza

8 ani de Buzz în inimi. Așa s-au gândit copiii și adolescenții  redacției să -și intituleze evenimentul lor aniversar. De 8 ani cu tine până la infinit este sloganul sub care se va desfășura tripul eveniment. Adică 3 evenimente într-unul: o lansare de carte de colorat cu povești educative scrise de o puștoaică de 10 ani, lansarea podcstatului Vocea Buzz și concertul susținut de Alexandra Cuza.

Alexandra Cuza este din Suceava și i-a  uimit pe jurații de la concursul muzical “Vocea României”, reușind să întoarcă două scaune. Irina Rimes și Tudor Chirilă au fost cei doi artiști care s-au bătut pentru solista ce va fi invitata reporterilor Buzz. Alexandra ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă despre care ne-a povestit mai multe în interviul acordat Mateei Ariciuc aici. Dincolo de activitatea muzicală, tânăra, în vârstă de 25 de ani, lucrează la Radio Top fiind extrem de pasionată de ceea ce face. De asemenea despre activitatea jurnalistică puteți afla din interviul acordat Mateei.

Ea a impresionat la concursul de la Pro TV melodia “I Put A Spell on you”, a Anniei Lennox, care i-a vrăjit pe milioanele de oameni ce au văzut emisiunea, în mediul online fiind în topul celor mai iubiți concurenți.

Duminică, 24 februarie, ora 11.00, ești invitat la evenimentul aniversar al reporterilor Buzz la care o vei putea asculta LIVE pe Alexandra Cuza. Chiar merită!!!