20 februarie este o zi specială în instoria firmei Samsung. Culminantă cu împlinirea a 10 ani de la lansarea primului telefon din seria S, astăzi se va lansa mult așteptatul Galaxy S10. Acesta este unul dintre cele mai performante telefoane ale momentului. Gala va avea loc la Londra.

Galaxy S10 este considerat de multi unul dintre cele mai urâte telefoane ajunse pe piata din partea Samsung. Acesta nu va notch, dar va avea o camera frontala inclusa in ecran, ceea ce va afecta puțin modul de utilizare a ecranului. Totuși, aceasta camera va fi capabila să transmită 4k. Telefonul va mai avea un sistem de amprenta digitata inclus in ecran, dar și 4 camere in spate. Telefonul va accepta incarcare wireless.

Samsung a inceput sa primească precomenzi pentru acest telefon. Ei accepta și programul buy-back, dar doar pentru telefoanele produse de: Apple, LG, Google sau Motorola.

1500 de dolari este prețul aproximativ al acestui telefon. El va veni în sistemul clasic de trei variante: S10 Este(lite), S10 și S10+.