Fc Botoșani reacționează după meciul cu Dinamo disputat în “Ștefan cel Mare”, terminat 1-0 după un gol marcat în minutul 88 de Mamoutou N’diaye.

Iulian Dima, arbitrul de centru de la meciul din play-out, s-a făcut că nu vede un penalty clar pentru botoșăneni în minutul 18, după ce Patache a fost faultat în careu de Ricardo Grigore. Tot el este acuzat că nu l-ar fi eliminat chiar pe marcatorul unicului gol dupa 2 faulturi repetate la Karaboue în minutele 77 respectiv 80, acesta având deja un galben din minutul 36.

Fc Botoșani a postat pe pagina oficială de Facebook un editorial în care solicită Comisiei Centrale a Arbitrilor să NU mai influențeze rezultatele meciurilor din Liga 1.

Dorim să evoluam pe teren, dar nu putem. Jucătorii sunt faultați si scoși din circuit cu lunile, vezi cazul Oaidă, făra ca arbitrul să dicteze fault. Evoluam in Playout, nu in Playoff după ce tot un arbitru a decis să nu il elimine pe Ianis Hagi în partida dintre Viitorul si FC Botoșani. Dorim să ne salvăm de la retrogradare prin puncte acumulate pe teren dar nu suntem lăsați de arbitrii care refuză să dicteze penalty în urma unor faze clare, sau să elimine un jucator care faultează grosolan în rânduri repetate.”, este doar o bucată din mesajul transmis de FCBotoșani.