O puștoaică de numai 10 ani și-a desființat recent contul de Youtube după numai trei luni de când l-a creat. Aceasta cu toate că avea înregistrați peste 1200 de fani. Pe canalul ei, copila făcea animații de tipul Gacha Life care se bucură acum  de mare succes în rândul adolescenților.

Este vorba despre Izabela Buhinchi, colega noastră de la ziarul Buzz, care, recent, a lansat cartea de colorat cu povești educative “Povestile Izei”. Am fost curioși ce a determinat-o pe Iza să-și desființeze canalul de youtube.  Ea ne-a spus ca a renunțat la această activitate, deoarece o simțea ca o pierdere de vreme.

“M-am lasat din postat animații, aveam într-adevăr 1200 de abonați, dar am renunțat la canal, deoarece consider acest lucru o pierdere de vreme. Este și este foarte greu și migălos să faci o asemenea animație”.

Pentru a face astfel de aplicații ai nevoie de niște aplicații specifice precum Kine Master, Gatcha Life, Duo Recorder, Smooth Action Cam și Crop and Trim Video. Lucrul în aceste aplicații pentru crearea unui story este migălos și presupune într-adevăr răbdare și timp.

Autor: Ilinca Oroșanu, 11 ani și Ioana Matfeev