Despre copii care au pasiunea de a cânta de mici am tot scris și ne-am bucurat de fiecare dată când au avut un succes la un concurs muzical din țară sau din județ. Dar cum chiar în redacția noastră există un astfel de talent muzical, ne-am gândit să vă facem cunoștință cu el.

Denisa Franț este o copilă de doar 10 ani, pasionată de muzică de când se știe. Cântă de la o vârstă fragedă, descoperindu-și calitățile muzicale  de la grădiniță. Are și câteva premii în palmares, iar inspiratia ei în alegerea melodiilor pe care le cântă sunt marile vedete din România, dar și din străinătate pe care le ascultă pe Youtube.

A început  să cânte de la vârsta de 5, iar acum are 10 ani. Persoana care a învățat-o și a pregătit-o muzical până acum este profesoara Oana Pușcașu.

Chiar daca are o voce superbă, cu un timbru grav, ce iese în evidență, copila nu se gândește neapărat ca în viitor să aibă o carieră muzicală, ea fiind preocupată puternic și de jurnalism.

Este membră a cercului de jurnalism “Micii reporteri” și îi place să scrie articole ori să facă rubrici pentru emisiunile Televiziunii Adolescenților. Denisa a jucat și într-un scurtmetraj intitulat “De ce nu iubesc Crăciunul?” regizat de Denisa Sandu.

Autor: Iustina Ivașcă, 11 ani