Botoșani câștigă la Călărași și este aproape sigură de prezenta în liga 1 și în sezonul următor. 14 jucători a rulat Liviu Ciubotariu in acest meci. Iată notele primite de aceștia:

Notele sunt acordate în funcție de evoluțiile jucătorilor, pe o scara de la 1 la 10. Jucătorii pleacă de la nota 8, și în funcție de evoluția lor pot pierde sau câștigă care 0,5 puncte. Reamintim că jucătorii ce au intrat pe teren după minutul 85 nu pot fi evaluați.

Martin Fraisil 8: o noua evoluție bună, nu a oferit șanse atacanților adverși, a primit doar 3 goluri în 5 meciuri în Play-Out; a primit cartonas galben.

Andrei Burca 8: O soluție foarte buna pentru banda stângă, a dat un randament foarte bun atât în atac, cât și în aparare;

Andrei Miron 8: A demonstrat iarăși că își merită banderola, a controlat foarte bine defensiva

Andrei Pitian 7.5: al treilea meci consecutiv cu Pitian titular, nu a oferit emoții portarului

Cătălin Golofca 9.5: Inclus de LPF in echipa ideală a etapei trecute, Golofca a fost omul decisiv al acestei partide: a obținut un penalty și a înscris un gol foarte frumos, fiind a doua etapă consecutiva când reușește o astfel de execuție.

Jonathan Rodriguez 7: A impins bine jocul dar nu a ieșit în evidență

Enriko Papa 7: A gestionat bine mijlocul terenului, însă se vede lipsa de concentrare

Andrei Patache 8: Veteranul echipei a făcut o noua partida foarte buna, fiind foarte bun atât în ofensiva, cât și în defensivă

Lorand Fulop 8: A transformat un penalty, dar nu a ieșit în evidență în atac, a primit cartonas galben pentru simulare

Mihai Roman 7.5: A jucat bine, dar nu a reușit să îi pună probleme lui Stratot

Laurențiu Bus 7: A intrat în minutul  84 in locul lui Fabbrini, a primit cartonas galben, încă nu a reușit să ajungă la forma de altădată

Răzvan Oaida 8: A venit că o soluție defensiva, intrând în minutul 74 in locul lui Mihai Roman. A ajutat echipa să mențină scorul de pe tabela.

Marian Tarsa –a intrat în minutul 90 in locul lui Lorand Fulop