Colega noastră, Karina Todireanu, cunoscută pentru pasiunea ei pentru muzică, s-a întors de la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu, desfășurat în weekend, la Brăila, cu un premiu special și foarte important.

Festivalul brăilean este unul dintre cele mai grele concursuri de muzică românească din țară la ora actuală, deoarece, în afară de faptul că participă concurenți români foarte bine aleși  printr-o preselecție în luna martie, sunt și foarte mulți concurenți străini, de fiecare dată, foarte buni, astfel că este dificil să cucerești premiile podiumului.

Anul acesta, trofeul a plecat în Kazakhstan la unul dintre concurenții care au primit note și de 10.00 curat din partea juriului condus de Marius Țeicu. Acesta a fost cu adevărat revelația concursului, iar locul I a fost câștigat de belgianul Oliver Kaye, participant, anul acesta, la selecția națională a concursului Eurovision cu o piesă compusă de Ovi Jacobsen.

Karina Todireanu a cântat două melodii, una de la Aura Urziceanu, alta din repertoriul compozitorului George Grigoriu și a primit o invitație de a participa la  Riga Symphony Festival din Letonia.