Sâmbătă seara, Cătălin Bordea a revenit la Botoșani la mai puțin de un an de la cel mai mare show din viața lui. La Cinema Unirea, într-o sală aproape plină, Bordea, Cortea și Florin au făcut publicul să râdă cu lacrimi.

O echipa Telebuzz.ro a fost prezentă la fața locului. Am vorbit cu Nelu Cortea, cel care a mai fost la Botoșani și acum un an.

“Foarte mișto, foarte mișto, mereu când venim aici e fain. Mă rog, Bordea e, ca acasă, aici, vorba aia, aici a crescut. Mișto oamenii de la Botosani. Moldovenii se distrează cel mai tare.”

Am încercat să obținem câteva cuvinte și de la protagonistul serii, Cătălin Bordea. Acesta a fost de acord, dar un individ ce era, probabil, impresarul spectacolului, nu a fost de acord cu acest interviu, refuzându-ne într-o manieră agresivă chiar. Noi am solicitat acreditare, ni s-a aprobat, Am venit să vizionăm spectacolul cu scopul de a scrie despre el, dar și cu informații despre el pe care le poți obține de la protagoniștii lui. Știm că doar dacă există condiții speciale ale protagoniștilor spectacolului, ai interdicții la interviuri, dar acestea se precizează odată cu aprobarea acreditării. Cel puțin, aceasta este o cale profesionistă de a colabora.

Noi am primit acreditare, dar când să începem discuția cu Cătălin, acest domn, pesemne, impresar, ne-a abordat spunându-ne dacă l-am întrebat pe el întâi de interviu. Și pentru că nu l-am întrebat, ni s-a interzis interviul. Cătălin Bordea fusese de acord și chiar pregăteam un interviu interesant cu botoșăneanul nostru.  Am vrea, pe viitor, când ni se aprobă o acreditare, să ni se spună, clar, ce avem voie și ce nu avem voi să facem ca jurnaliști.

Noi știm că un jurnalist este la fața locului pentru a obține informații mai multe despre ceea ce vede, pentru a afla mai mult decât vede publicul din sală, pentru a povesti atât celor care au fost în sală, cât și celor care n-au fost.

Show-ul a durat o oră și jumătate, timp în care publicul nu s-a oprit din râs.