Micii reporteri ai ziarului Buzz au finalizat o nouă campanie de informare și colectare deșeuri electrice și electrocasnice (DEEE).  Ei fac periodic astfel de campanii cu scopul de a informa asupra pericolului pe care îl presupune aruncarea la întâmplare a bateriilor consumate, a becurilor arse, a aparaturii electrice vechi și stricate.

Încă de când există ziarul Buzz, copiii-reporteri sunt implicați, împreună cu Patrula de Reciclare, în acțiuni de responsabilizare privind mediul înconjurător, iar asta i-a făcut mai atenți cu natura.

Fiecare copil are, acasă, o cutie în care adună bateriile consumate, becurile arse, iar când se adună mai multe, dau semnalul în redacție că este momentul pentru o nouă campanie.

La fel, când calculatorul, telecomanda, televizorul, fierul de călcat ori mașina de spălat  de acasă se strică, anunță redacția care se mobilizează imediat pentru a organiza o nouă campanie de informare și colectare.

La fel s-a întâmplat și acum când i-au invitat și pe ceilalți botoșăneni care, de asemenea, au pe acasă deșeuri electrice să le aducă la redacția lor. Au strâns împreună cu botoșănenii în mai puțin de două zile circa o tonă de deșeuri. Au colectat baterii, becuri, componente de la calculator, chiar și calculatorul în sine, instalații de brad, o mașină de spălat, un televizor, monitoare etc.