Din pasiune se nasc cele mai multe multe idei . Pasiunea este de regulă motorul a ceea ce facem zi de zi. Din iubirea lor pentru ciclism,  trei tineri din Botoşani au pedalat cu bicicletele 100 de kilometrii într-o zi.

Este vorba de Octavian Ursachi (17 ani), Gabriel Albotă (16 ani) şi Alexandru Druche (17 ani) pe care i-a unit pasiunea pentru ciclism. Ei și-au dorit să realizeze un  record personal de kilometri pedalaţi într-o singură zi.  Cei 3 trei tineri au pornit din Botoşani, mai exact din zona Primăverii, au trecut prin Hudum şi au ajuns până la Suceava în zona Cetatea de Scaun.

Ne-am hotărât să plecăm la drum din pasiunea noastră pentru ciclism, am vrut să avem un fel de record personal şi eram curioşi dacă suntem capabili, ne-a spus Octavian Ursachi.

Adolescenţii ne-au declarat că se simt foarte bine atunci când pedalează, se relaxează, dar în acelaşi timp fac şi sport. Cu atât mai mult, când aleg să meargă în afara oraşului. Se deconectează de gălăgia urbană şi se contecteză total cu natura.

Cei trei plănuiesc şi alte drumeţii de genul acesta, având în vedere că aceasta a fost un succes. Ei speră să adauge cât mai mulţi kilometri l a recordul lor.