Asociția H.A.P.P.Y  ne îndeamnă, din nou, să donăm pentru a face fericiți niște copii din județul Botoșani. Este vorba despre copii săraci care nu pot avea parte de o vacanță frumoasă la mare sau la munte.

Voluntarii de la H.A.P.P.Y   au nevoie de sprijinul nostru pentru a-i ajuta pe copiii dintr-o localitate din județ să vadă mare pentru prima dată în viață.

Așa cum am anunțat marți la emisiunea “Dialog deschis” , în luna iulie intenționăm să organizăm impreuna cu parohia Chiscareni , o excursie la mare pentru 20 -50 de copii din familii nevoiașe
Pentru ca “visul” lor sa devina realitate avem nevoie de ajutorul vostru , acesta este doar la un click distanță – puteti dona bani sau obiecte de care este nevoie într-o excursie la mare”, spun voluntarii de la Happy.

Cu banii strânși și obiectele necesare pentru plajă vor fi trimiși circa 50 de copii din familii nevoiașe. Pentru ca visul acestor copii să se îndeplinească, oamenii trebuie să doneze prosoape de plajă, loțiune de proțecție solară, costume de baie pentru băieți și fete, șlapi și colaci de plajă.

Contul în care se pot face donații

https://www.paypal.me/asociatiahappy

Sau :

GB02REVO00997085179426