Înscrierile pentru a 9-a ediție a proiectului Biblio Vacanța sunt în plină desfășurare! Pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro sau direct la sediul din Calea Națională nr. 64 (Secția Centrul de Informare Comunitară), Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani vă invită să petrecem împreună o vară minunată, dar și educativă, prin participarea la cele 16 cursuri propuse în cadrul ediției din acest an a BiblioVacanței.

Participanții, copii dar și adulți, pot face primii pași în diferite materii de studiu sau aprofunda cunoștințe deja dobândite, prin intermediul unor cursuri precum Matematica, Micii reporteri, limbi străine (engleză, franceză, italiană, germană), Informatică (clasele I – IV), Şah, Dezvoltare personală, Gramatică, Atelier de creaţie, Clubul colecţionarilor, Public speaking, Videografie şi Night Music.

Și micii reporteri ai ziarului Buzz, astăzi, tineri cu experiență acumulată în domeniu, vor susține cursul de jurnalism pentru copiii care vor dori să afle cum se face meseria aceasta.

Orarul cursurilor va fi afișat în cursul zile de luni, 8 iulie, la sediul central, la filialele din oraș ale instituției și pe site-ul bibliotecabotosani.ro.

Toate cursurile sunt gratuite. Participanții se pot înscrie la Biblio Vacanţa 2019 până pe data de 8 iulie, dar și după startul proiectului, direct la cursul preferat. Alte informaţii legate de Biblio Vacanța 2019 găsiți pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro.