TOP TREI SERIALE NETFLIX

În ziua de astăzi, aproape toți adolescenții au Netflix de aceea m-am gândit  să fac top trei seriale populare pe acest canal de filme.

Pe primul loc este: Riverdale notat cu 7.3, serialul anului-     În timp ce navighează în apele tulburi de dragoste, de școală și de familie, adolescentul Archie și banda lui devin încurcate într-un mister întunecat Riverdale este orașul în care se întâmplă totul. Apărut în 2017,  serialul și-a câștigat popularitatea în 2018, păstrând-o până în prezent. Are trei sezoane ce au făcut ravagii, captivând publicul de adolescenți, chiar și de copii de 10-14 ani. A reușit să devină serialul nr. I de pe Netflix, datorită milioanelor de telespectatori. Odată ce  începeți să vă uitați la acest film, nu vă veți putea despărți de el.

Pe al II-lea loc se află: The vampire diaries – (7.7)

  – Prins în corpurile adolescente, frații vampiri, Ștefan și Damon, se luptă pentru afecțiunea captivantă a adolescentei Elena. Deși serialul este vechi, apărut în 2009 a început să prindă la prin 2013, fiind încă popular. Serialul este urmărit nu doar de adolescenți, ci și de adulți. A ajuns așa de popular, apărând și pe canalele TV-ului (precum DIVA). „Jurnalul vampirilor” este un serial SF și Fantastic, majoritatea personajelor fiind vampiri.  Filmul are opt sezoane, fiecare acând 22 de episoade. Este un serial care îmi place și mie, chiar dacă este 16+. Vi-l recomand și pe acesta, fiindcă este plin de acțiune, ceea ce îl face captivant.

 

Pe al III-ea loc se află Stranger things – (8.9)

-Cu o notă foarte bună, „Stranger things” intră în top trei. În serial este vorba despre un băiețel care dispare, iar  misterul constă în experimente secrete, forțe supranaturale terifiante și o fetiță ciudată. Este o serie de filme de televiziune web de groază, creată, scrisă și regizată de frații Duffer  și produsă de Shawn Levy. Spectacolul a fost lansat în premieră în seria Netflix pe 15 iulie 2016.Acestea sunt seriale favorizate de adolescenți în 2019. Dar cu siguranță mai sunt și altele, de aceea ne poți scrie într-un comentariu care sunt serialele tale preferate.

Autor: Paula Zamfirescu, 12 ani