Actorul Cameron Boyce a decedat pe 6 iulie 2019 în somn din cauza unor probleme de sanatate. Acesta a jucat în ,,Jessie” , ,,Descendenții 1″ , Descendenții 2,” , Descendenții 3,” , ,,Viața ca un joc video” , ,, Oameni mari și fără minte 2″ , ,,Vara senzațională a lui Judy  Moody 2011″ , ,,Ochi de vultur,, , ,,Jake si Pirații din Țara de Nicaieri,, , ,,Oglinzi malefice,, , ,,LXD: Legiunea extraordinarilor dansatori” și ,,Eu si Marley: Cățelușul”. Și-a început drumul spre actorie doar la 9 ani.

El a murit în somn pe 6 iulie, deoarece suferea de malarie. A murit dupa un atac de epilepsie. Moartea acestuia a făcut ravagii pe internet mai ales pe Instagram sau Facebook.

Cele mai multe persoane au crescut cu prezenta lui de pe Disney. Pe story-uri sunt scrise mesaje în semn de respect, iar cei mai mulți creatori au facut clip-uri sau desene alb-negru in semn de doliu. Cateva persoane au vrut sa ne marturiseasca cateva ganduri legate de actorul lor preferat de la Disney.

Am stat de vorbă cu câțiva adolescenți care îi urmăresc filmele și ne-au spus:

,,Cand eram mica, Cameron era un fel de idol pentru mine. Urmaream fiecare episod din ,,Jessie” si chiar imi pare rau pentru ca a murit.”

,,Cameron Boyce, ,,Luke” din cunooscutul serial ,,Jessie” sau ,,Carlos”din ,,Descendants” s-a dus pe lumea cealalta. Decesul actorului a fost provocat de o tulburare medicala pentru care facea tratament. Totul s-a intamplat in dimineata zilei de 6 iulie, in timp ce Cameron dormea. Moartea lui a intristat atat copii ce il urmareau, cat si adultii care il vazusera la Disney Channel. A fost o stea. Tot ce putem spune e ca moartea e doar un alt inceput si ca ne vom revedea intr un loc mai bun. Cameron va ramane in inimile tuturor!”

,, Cameron mi-a facut copilaria mai frumoasa. Ma uitam in fiecare zi la Jessie doar ca sa vad ce peripetii mai face. Cand am aflat ca el a murit am ramas socata. Prima data am crezut ca nu e adevarat. Dupa ce am mai citit despre aceasta veste am aflat ca e real 100%. Am fost efectiv uimita si nu mai aveam cuvinte. Avea o viata inainte si o cariera lunga si totul s-a terminat. Eu il voi admira mereu. Dormi in pace Cameron.”

,, Ma simt super prost pentru ca a murit, deoarece ne a facut copilaria mai frumoasa. Nu pot intelege de ce in fiecare an moar legende. La ,,Descendendentii 3″ nici  nu credca ma voi mai uita…”

La Disney este doliu, iar isigna care aparea pe televizoarele noastre este in alb si negru.