De ceva timp, au apărut  fan page-uri pentru persoane cunoscute: vedete, youtuberi și actori. Aceste pagini sunt făcute în semn de respect pentru idolii lor. Creatorii acestor pagini fac desene digitale sau pe foaie, clipuri sau meme-uri. 

Această pasiune a început din străinătate și pot avea mai mult de 12k urmăritori. Fan page-urile sunt remarcate de idolii creatoriilor, iar în semn de mulțumire apreciază poza, desenul sau clipul ori lasă un comentariu sau pun postarea pe story. Din păcate, foarte puține fan page uri primesc follow sau primesc un raspund de la idolii lor prin mesaje private.

Urmărind aceste fan page-uri am observat ca își remarcă munca pe story. La ceva timp consideră că munca depusa nu mai e apreciată,iar de aici se trag pauzele mai lungi sau mai scurte.

Partea bună  din această pasiune este comunicarea. Aceste fan page-uri au chiar și fani. Oamenii care apreciază desenele sau clipurile trimit mesaje de apreciere și de încurajare, dar și  mesaje pentru a primi sfaturi. Pe langă comunicarea bună de care dau dovadă fan page-urile, mai este și prietenia sinceră care reiese prin felul de a comunica.

Youtuberii fac clipuri pe Youtube video-uri în care se dau drept fan page-uri sau în care reacținează la munca faniilor. La final, creatorii se bucură ca au aparut în video odată sau de mai multe ori.