CSM Botosani si Stoian Silvian au ajuns la un acord valabil 3 sezoane. In varsta de 26 de ani, Stoian poate juca atat pe postul de inter stamga, cat si pe postul de centru.

Stoian are 1,90 metri si 93 kilograme. Este nascut in 1993, iar junioratul si l-a petrecut la CS1 Constanta, cu care a devemit campion national in 2010, la juniori 2.

In cariera sa, Stoian a mai jucat si la HCM Constanta, HC Buzău, Stiinta Dedeman Bacău, HC Alexandria, Farul Constanța și CS Medgidia, la ultima evoluand inainte de a semna cu CSM Botosani. Alaturi de Megidia, Stoian a jucat la barajul de promovare in Divizia A, acolo unde si-au propus sa ajunga in acest sezon si botosanenii.

“M-a bucur ca am ajuns la Botoșani. Am fost atras de proiectul celor de aici, plus ca au venit jucatori importanti la CSM Botosani, cum ar fi cei trei  jucători din liga națională, de la Suceava. Sper ca impreuna cu restul echipa sa urcam Botoșaniul in primul eșalon. Astept in numar cat mai mare suporterii la sala pentru a ne susține!”-a declarat acesta in exclusivitate pentru telebuzz.ro

In aceasta vara au mai ajuns la Botosani Bogdan Soldanescu, Cristian Adomnicai si Florin Ciubotariu. De asemenea, CSM Botosani se mai afla in discutii cu un portar si un pivot. CSM Botosani si-a schimbat si antrenorul, Radu Rosu fiind noul sef al bancii tehnice.