Ajuns la începutul verii in capitala Bulgariei, Diego Fabbrini, fostul jucător de la FC Botoșani se va întoarce în campionatul romanesc. Acesta nu a impresionat pe nimeni la CSKA Sofia, astfel că aceștia intenționează să îl cedeze pe atacant.

Vestea a ajuns repede in Moldova. Iftime încearcă să îl convingă pe Fabbrini sa revină pe municipal. Are și multe avantaje: îl cunoaște bine pe Marius Croitoru, cel ce l-a adus la Botoșani, cunoaște lotul si se simte că acasă în nordul Moldovei. De altfel, deși cifrele sale nu au fost foarte impresionante, Fabbrini a făcut spectacol în meciurile disputate pe prima scenă a fotbalului românesc. Fabbrini a fost idolatrizat de suporteri și, la ultima partida jucată pe municipal, tot stadionul i-a scandat numele într-un cor de aplauze.

Dinamo este cealalta echipa la care este dorit Diego. El a mai fost dorit de Dinamo înainte de a semna cu echipa de la sud de Dunăre. Atunci a avut loc un adevărat fiasco, Rednic susținând că Fabbrini i-a anunțat pe cei din Ștefan cel Mare că va merge sa semneze cu ei, iar apoi a mers in Bulgaria.

Fabbrini a ajuns in Liga 1 la FC Botoșani la începutul sezonului trecut, liber de contract și a punctat de 5 ori. In cariera sa, a evoluat pentru echipe de elita din Anglia, cum ar fi Middlesbrough, Wattford sau Birmingham, de la care a ajuns la FC Botoșani. Palermo, Empoli sau Real Oviedo sunt celelalte echipe importante din CV-ul acestuia.