CSM Botosani se pregătește intens de noul sezon. După ce în urmă cu două zile a fost anunțat oficial transferul sârbului Koki, acum urmează legitimarea altor doi jucători.

Primul este Cosmin Bidasca, care are 18 ani și este un jucător de centru. Acesta a fost crescut de LPS Botosani, dar are in cv și echipa CSM București. Cosmin este considerat unul dintre marile talente ale handbalului botoșănean.

Un alt jucător este pe punctul de a semna cu CSM Botoșani. Este vorba de un pivot sucevean, de aproape doi metri, ce a terminat anul acesta junioratul.

Cei doi au mers cu echipa in cantonamentul de la Bicaz, iar în zilele următoare urmează să se finalizeze discuțiile.

CSM Botoșani debutează pe 22 septembrie în noul sezon, chiar împotriva rivalei CSU Suceava. Galați, Bacău 2 și Poli Iași sunt celelalte echipe din grupa A, din care face parte și echipa noastră. Până atunci, CSM Botoșani joaca acasă cu Steaua, pe 31 august.

CSM Botosani:

Veniri: Soldanescu Bogdan, Florin Ciubotariu, Cristian Adomnicai, Radisav Koki (toți de la CSU Suceava), Stoian Silvian (Medgidia), Rareș Răileanu, Lesniuc Răzvan, Handrea Iustin (toți de la LPS Botosani)

Plecări: Stefan Folescu, Moroșanu Adrian, Dimofte Florin, Demir Codrin, Tarnauceanu Cosmin, Beșliu Ionuț, Chipăruș Ionuț.