Botoșăneanca Viviana Sposub a făcut pasul spre Pro TV. După ce a prezentat meteo la Observatorul Antenei 1, tânăra pleaca spre divertisment. Viviana a decis să părăsească de tot postul care a consacrat-o pentru cel concurent. La Prp TV Viviana va prezenta de luni emisiunea Vorbește lumea. Anunțul a fost făcut de ea pe conturile sale de socializare.

Gata! Ne vedem la televizor! Prea mult a vorbit lumea despre faptul că așteaptă revenirea mea pe micile ecrane. Așa că mâine, la ora 10:00, schimbați postul pe PRO TV! Vine cea mai mare surpriză!!! 😭🙏🏻🎉

Viviana va fi noua co-prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea alături de Adela și Cove.

În noul sezon, echipa Vorbeste lumea! Se mărește, iar Adela și Cove, vor avea o nouă colegă! Gașca Vorbește lumea se mărește de la sezon la sezon, iar Adela și Cove vor avea o nouă colegă, co-prezentator. O domnișoară tânără, frumoasă, seducătoare, cu idei fresh și pregatită de orice provocare! Cine este noua lor colegă? Aflați luni, 26 august, de la 10:30, numai la Vorbește lumea.

De luni începe noul sezon al emisiunii iar cei trei prezentatori se vor ocupa de buna dispoziție a telespectatorilor.

În fiecare ediție a emisiunii, cei trei vor aduce interviuri și subiecte în exclusivitate ale vedetelor din România, vor dezbate știrile din primele pagini ale ziarelor, vor analiza celebritățile de peste ocean și vor vorbi și despre oameni simpli și poveștile lor de viață, lupta pentru diverse cauze și motivația lor de a depăși anumite obstacole.