Iată că am ajuns la începutul unui nou deceniu, anul 2020. Aici am scris câteva lucruri care vă pot ajuta să începeți  noul an mult mai bine.

  1. Fă-ți o listă de dorințe care vrei să se îndeplinească. Dar cu mare grijă, să fie realizabile. Poți scrie în dreptul fiecăreia lucrurile de care ai nevoie.
  2. Ieși mai des afară cu prietenii tăi. Încearcă să petreci mult mai mult timp cu ei. Dar asigura-te că ai amicii potriviți în care poți avea încredere. Bucură-te de fiecare clipă în care ești cu prietenii tăi.
  3. Citește mai mult! Cititul ne dezvolta creativitatea și vocabularul. Este foarte important să ne bucurăm de cărțile pe care le-am citit sau le vom citi. Încearcă să îți faci timp pentru așa ceva în loc să te joci pe telefon.
  4. Dacă ai o activitate preferată, fă-o cât mai des! Acestea te relaxează, te distrează sau te bucură. Îți poți chema un prieten cu tine și să începeți un hobby nou.
  5. Călătorește cât de mult poți! Vizitează-ți orașul mai întâi deoarece este important să știi istoria lui. După, poți să vizitezi alte orașe cu familia sau prietenii. Du-te la muzee, parcuri, grădini, monumente sau alte obiective.

Cel mai important este să zâmbești cât mai des, să te bucuri de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi și să începi anul 2020 cu râsete și bucurii!

Scris de: Maria Macsim