Anul trecut am început ideea aceasta cu  Top 10 cărți citite cu un an în urma. Am decis să continui și anul acesta, în speranța că vă voi da idei de lectură. A fost foarte greu de ales, dar iată topul meu:

Locul 10:  cartea Minunata familie Marvel scrisă de Brian Selznick. Cartea este pe jumătate roman grafic, cu o poveste foarte tristă, dar, cu siguranță, o să vă placă.

Locul  9: Băiatul cu pijamale in dungi de John Boyne. Această carte are un subiect mai sensibil, despre război, dar vă asigur că merită să fie citită.

Locul 8: Warcross de Marie Lu este o carte despre o aplicație și despre tehnologie, deci, cu siguranță, mulți dintre voi o s-o îndrăgi. O recomand mai ales celor cărora le plac jocurile pe telefon

Locul 7: Alegerea de Kierra Cass. Este vorba de un concurs de miss. O recomand mai ales fetelor pasionate de modă. Dacă va place, puteți să citiți toată seria. Eu pana acum am ajuns la volumul 2 Elita.

Locul 6: Trei coroane întunecate de Kendare Blake. În această carte este vorba despre trei surori care se luptă să câștige locul pe tron. Dacă îți va plăcea cartea, poți să citești și continuarea trei tronuri întunecate

Locul 5: O fata din bucati de Kathleen Glasgow. Cartea are un subiect foarte dureros și greu de înțeles, însă merită.

Locul 4:  Eu sunt Malala de Malala Yousafzai. În carte este vorba despre o poveste reală a Malalei care era să moară, dar reușește să supraviețuiască. Cu siguranță, o sa va placă.

Locul 3: Tuturor băieților pe care i-am iubit de Jenny Han. Este o carte de dragoste care o să placă mai ales adolescentelor. Puteti săcitiți și celelalte două volume.

Locul 2: La cinci pași de tine scris de trei autori. Cartea este de dragoste, dar cu un final trist. O recomand cu drag. I-am făcut și o recenzie la rubrica Flori fete filme cărți la emisiunea Fapte-n arte. 

Locul 1: Shiloh de Phyllis Reynolds Naylor. Cartea este despre un cățel și, cu siguranță, o veți iubi mai ales dacă sunteți iubitori de animale așa cum sunt eu.

Sper ca v-a plăcut topul meu, dar mai ales sper că v-am dat idei pentru lecturile din timpul liber. E foarte fain să citești. Doar încearcă!