Începând de astăzi, în perioada dificilă prin care trecem, în care suntem nevoiți să stăm în casă, vom lansa pe canalul nostru de youtube, Televiziunea Adolescenților, materiale educative realizate individual, acasă, de copiii-reporteri ca urmare a cunoștințelor dobândite la cursurile  de jurnalism.

Practic, fiecare membru al cercului de jurnalism Micii reporteri își va alege o zonă de interes pe care o va explota, documentându-se spre a vă aduce lucruri bune de știut.

Fie că vor fi recomandări de cărți recent citite ori filme și seriale recent vizionate, fie că vă vom prezenta o rețetă pentru o prăjitură ușoară pe care o putem face chiar și singuri, fie că este vorba despre recomandări medicale sau despre cum ne putem înfrumuseța o gentuță ori o pereche de blugi, copiii se vor documenta și vor arăta atât informații educative cât și ce au învățat ei până acum la Buzz.

“Luăm perioada aceasta de stat acasă ca una de evaluare a cunoștințelor acumulate, de a ne adapta la mijloace noi de lucru, de a continua să facem ceea ce ne place, dar fiind în continuare niște mici reporteri care aduc informații. E adevărat că nimic nu se compară cu munca de teren a unui jurnalist, dar suntem convinși că totul va fi bine dacă noi, acum, suntem responsabili și conștienți că trebuie să stăm acasă”, a spus Ioana Matfeev, coordonatorul cercului de jurnalism Micii reporteri. 

Primul episod pe care îl vom prezenta chiar astăzi pe Televiziunea Adolescenților este despre sănătate și pentru că e foarte importantă prevenția și protecția noastră față de microbi, Maria Doncilă ne va ajuta în acesta sens. Ea va fi de altfel responsabilul cu pastilele din sănătate. #Stamacasa, dar suntem creativi și creștem frumos.