O stim pe Oana Tăbultoc de mică, pentru că și-a trait copilăria cântând, devenind în timp un tânăr resposnabil cu ambiții mari în ceea ce privește cariera ei artistică. Dar puțini știți că în afară de muzică, Oanei îi place să picteze.

Am remarcat acest lucru de ceva timp și am întrebat-o mai multe despre asta. ,,Pasiunea pentru pictură am descoperit-o încă de la grădiniță, pentru că atunci când nu cântam, doar desenam. Nu știu cât de bine făceam asta, dar când am crescut, am vrut să mă perfecționez. Prima data am început să pictez pe sticla sub îndrumarea doamnei Florentina Tonita, am pictat vaze, farfurii și pahare. Cred că a fost o trecere naturală spre pictura pe pânză unde Laria Larionesei m-a ajutat foarte mult”, spune Oana.

În perioada asta de distanțare fizică, Oanei i-a prins bine acest hobby ,,Din păcate, de un an și jumătate nu am mai reușit să pictez din cauza programului foarte încarcat pe care îl am, dar recuperez acum, având mult timp la dispozitie. Este o perioadă foarte grea pentru noi, dar este și un  moment oportun să dăm frâu liber acestor activități, ele să facă parte din timpul nostru. În ceea ce mă privește, în cea mai mare parte a timpului cânt și cțnd nu fac asta, îmi place să merg în livadă cu o cană de ceai lângă mine, o pânză, un creion, și, bineînțeles,  muzica din căști”.

Cum spune și Oana, ne plângem mereu că în timpul școlii nu prea mai aveam timp de nimic dar iată că acum ne putem deschide aripile spre hobby-uri noi, spre preocupări care să ne umple sufletul de lumină, care să ne lase imaginația să zburde.