Botoșăneanca Ana Maria Bucșă își lansează propria școală de arte, dar nu la Botoșani, orașul natal, ci la Suceava, în Burdijeni, orașul care a adoptat-o după căsătorie.

Noua ei școală se numește Academia de Arte “Modus Vivendi” și își propune perfecționarea tinerelor speranțe, îndrumarea cu răbdare a acestora spre o carieră artistică și pregătirea lor temeinică în domeniul muzical.

Suntem o echipă tânără, plină de energie, dedicată complet formării viitorilor noștri cursanți. Ne recomandă o gamă largă de concursuri și evenimente la care am participat, o serie numeroasă de premii și apariții în presa locală și națională. Pe lângă performanțele artistice, ne mândrim cu răbdarea și atenția pe care le-o acordăm elevilor. Ne dorim ca aceștia să dezvolte în timpul cursurilor noastre și trăsăturile necesare unui artist: curajul de a interpreta în fața unui grup de oameni, stăpânirea emoțiilor și transformarea acestora în artă, comunicarea cu publicul, poziția corectă pe scenă, aceasta fiind doar o mică parte din lucrurile pe care ni le propunem”, spune Ana Maria.

Cunoscută de mică pentru specacolele și concursurile la care a luat parte, Ana Maria a rămas în conștiința multora ca un copil muzical căruia i-a plăcut să facă spectacol din fiecare apariție. Cântă de la 4 ani și este, în prezent, absolventă a Universității de arte George Enescu din Iași.  A participat la Vocea României, a cântat cu Dan Bitman si a reprezentat țara la Bruxelles, ca invitată, în cadrul unor manifestări muzicale. Are zeci de premii și trofee obținute la concursurile muzicale. “Muzica nu m-a învățat doar cum să ating anumite note, ci m-a învățat despre echilibru, despre emoții, despre empatie, despre oameni. Am învățat cum e să câștigi și să pierzi, cum să înveți din eșecuri și să le transformi în reușite”, mai spune Ana Maria care, pe perioada studenției, a urmat canto clasic, dezvoltându-și astfel cunoștințele muzicale. “M-am decis că îmi doresc să pot și eu schimba viața unor copii, așa cum și mie mi-a fost schimbată în bine. Îmi doresc ca acești copii să aibă un parcurs cel puțin la fel de frumos ca al meu, de aceea academia noastră primește membri de toate vârstele, deoarece niciodată nu e prea târziu să îți descoperi talentele”. 

Ana Maria Bucșă va preda la această academie canto și pian, dar vor fi și cursuro de

canto_muzică_usoară
#canto_muzică_populară
#canto_clasic
#saxofon
#pian
#trompetă
#fluier
#vioară
#clarinet

Detalii găsiți și pe pagina de Facebook.