Regulamentul Școlii online pentru Corespondent Buzz –

  1. Școala online Buzz pentru corespondent de presă își propune formarea unui grup de copii cu rol de corespondent al ziarului Buzz în județul lor.
  2. Școala va avea o durată de 3 luni, iar cursurile care vor fi predate în acest interval, online, de două ori pe săptămână, vor fi de jurnalism (cu precădere statutul corespondentului de presă) și de dicție.
  3. Se vor putea organiza pentru o înțelegere și familiarizare mai bună a participanților cu statutul de jurnalist-corespondent de presă, întâlniri fizice. O întâlnire fizică se va putea realiza numai dacă există cel puțin trei participanți și doar în condiții de siguranță.
  4. Vârsta minimă a participanților la cursurile școlii online este 9 ani, iar vârsta maximă 16 ani.
  5. Fiecare participant va plăti, lunar, pentru modulul propus o taxă de curs astfel: pentru prima lună, taxa se va achita în ultima zi a perioadei de înscrieri, pentru a doua lună de curs, taxa de curs se va plăti până în ultima zi a primei luni de curs, iar pentru a treia lună de curs, taxa se va plăti până ultima zi a celei de-a doua luni de cursuri. Taxa de curs se va plăti în contul Asociației Buzzmedia, specificând luna pentru care se face plata și numele copilului. -Asociația Buzzmedia R053 RZBR 0000 0600 1582 1594.
  6. Cursul de jurnalism se va desfășura o dată pe săptămână, online, având o durată de 1,5 h, iar cursul de dicție o dată pe săptămână, online, având o durată de 2 h.
  7. Participanții vor putea scrie, în calitatea lor de cursant al școlii online Buzz pentru corespondent de presă, în ziarul Buzz, urmând ca odată cu absolvirea cursului, să obțină un ecuson care le va atesta statutul de corespondent Buzz pentru județul lor, astfel devenind mici jurnaliști în orașul lor. Totodată, vor participa cu materiale video realizate de ei în emisiunile din grila Televiziunii Adolescenților de pe Youtube.
  8. Participanții vor primi certificat de absolvire al școlii online pentru corespondent de presă.
  9. Organizatorul își rezervă dreptul ca în caz de neparticipare la cursuri, de neachitare a taxei la timp, de situații care nu sunt compatibile cu regulile și conduita școlii și a redacției Buzz să încheie orice formă de colaborare cu participantul la cursuri, respectiv corespondentul de presă Buzz.
  10.  Se vor înscrie doar copii și adolescenți din alte județe decât județul Botoșani.